ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΡΓΟ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ .

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ο  ‘’ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ‘’ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΑΙ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ , ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ Ι.Χ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ .

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ  ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΟΔΗΓΟΣ -ΕΠΙΒΑΤΗΣ ;

ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ  ΜΑΣ ΛΕΤΕ  ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ;

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΤΑ 420 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ  ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ  ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΤΟΧΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΑΣΑ  ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2000 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ -450 ΤΡΟΛΕΙ -ΚΑΜΙΑ 150αρια ΣΥΡΜΟΥΣ -ΤΡΑΜ -ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΒΟΛΑ  ΜΕΤΑΞΥ ΟΑΣΘ -ΟΑΣΑ;

-ΤΙ ΟΧΗΜΑΤΟΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ  ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ;

-ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΩΤΩ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ -ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ  ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ .

ΓΙΑΤΙ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ .

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ.

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ) – ΑΠΩΛΕΙΕΣ  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ  – ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑ  25% ΠΕΡΙΠΟΥ .

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ  ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ  ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ .  

ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  ΦΕΡΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ  ΕΝΝΟΜΑ  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ  .

ΣΕ ΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ;  

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ  ΤΙΣ Η.Π.Α.  Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΜΗΤΕΙΕΣ  .  ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ  ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ‘’ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ’’ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ  ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ  , ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ‘’ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ’’  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΘΕΛ  , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ  ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  (ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ  – ΔΗΜ .ΤΑΞΕΙΣ  -ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ κ.α  ) ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΡΕΠΠΑ . ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ  ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ .

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΡΕΠΠΑ : ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ  . ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ , ΕΧΟΝΤΑΣ ‘’ΚΕΡΔΙΣΕΙ’’ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

Advertisements