ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ « ΧΑΪΔΑΡΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ»‏

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ​Σ

Σαν να γίναμε πολλοί;;;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ « ΧΑΪΔΑΡΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ»
Μελετώντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις βλέπουμε ένα 35-40 % να δείχνει μια αποστροφή προς τα κόμματα και ένα άλλο ποσοστό να ρίχνει ψήφο σε άλλα μικρά λεγόμενα κόμματα όχι γιατί τα εμπιστεύεται αλλά για να δείξει την διαμαρτυρία του.
Όταν δεν εμπιστευόμαστε πλέον τα κόμματα για να κυβερνήσουν τον τόπο γιατί θα πρέπει να ακολουθούμαι την εντολή τους και να ψηφίζουμε στις δημοτικές εκλογές τους εκλεκτούς τους και όχι τους ικανούς της πόλης μας, οι οποίοι μη θέλοντας να κατέβουν με κάποιο κομματικό συνδυασμό ξέρουν ότι είναι δύσκολο να ψηφιστούν και έτσι δεν κατεβαίνουν.
Έτσι λοιπόν έχουμε δημάρχους και αντιπολίτευση που από τις 5 ώρες δημοτικού συμβουλίου τον περισσότερο χρόνο τον τρώνε σε κομματικές αντιπαραθέσεις και πολλές φορές ακούμε όχι την γνώμη τους αλλά τι γραμμή έχει το κόμμα τους.
Αλλά και το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η γνωστή κομματική πειθαρχεία . Έτσι λοιπόν έχουμε μία συμπολίτευση να λέει ναι σε όλα και να τα βλέπει όλα ρόδινα και μια αντιπολίτευση να είναι πάντα αρνητική να τα βλέπει όλα μαύρα και κανένας είτε από τη μία είτε από την άλλη να μην δικαιούται να έχει δική του γνώμη.
Ήρθε ο καιρός που οι υποψήφιοι πρέπει να νοιάζονται για την πόλη μας, να είναι άνθρωποι που σκοπό τους δεν θα έχουν να είναι αρεστοί στην εκάστοτε κυβέρνηση αλλά στους δημότες τους για τους οποίους θα συγκρούονται να μην περάσουν μέτρα που καταστρέφουν το περιβάλλον και να διεκδικούν περισσότερα από τα ψίχουλα που τους δίνουν .Δημοτικοί άρχοντες όχι των γραφείων και των καφετεριών αλλά σε καθημερινή βάση να περπατούν μέσα στην πόλη και να μιλούν με τους πολίτες και να βλέπουν με τα μάτια τους τα προβλήματα δίνοντας λύσεις .
Σε αυτή τη γραμμή κινείτε η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» καλεί όλους ανεξάρτητα από την όποια ιδεολογική τους θέση νομίζουν ότι η πόλη μας πρέπει να πάει μπροστά χωρίς πολιτικά χρώματα αλλά με γνώμονα το τοπικά προβλήματα να συσπειρώσει την κίνηση μας για να αποκτήσουμε φωνή και να περάσουμε τις θέσεις μας σε όσους περισσότερους συνδημότες μας .
ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
haidariomorfipoli@yahoo.gr

Advertisements