Οι χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού παγκοσμίως- Στην 32η θέση η Ελλάδα

GOLD STORAGE BANK

Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, με το ενδιαφέρον όλου του κόσμου να βρίσκεται στον τρόπο που η χώρα βιώνει την κρίση και το εάν θα καταφέρει να ανακάμψει.

Όπως φαίνεται, όμως, σε μία λίστα που δημοσίευσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού, η χώρα μας βρίσκεται στην 32η θέση των χωρών, ιδρυμάτων και οργανισμών που διαθέτουν τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την φετινή έκθεση, η Ελλάδα υπολογίζεται πως έχει 112,5 τόνους χρυσού, με τα στοιχεία να αφορούν τη χρονική περίοδο ως και τις 31 Μαρτίου 2015. Όπως ήταν αναμενόμενο, μεταξύ των κορυφαίων θέσεων της λίστας φιγουράρουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες.

Συγκεκριμένα, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, με τη Γερμανία να βρίσκεται στην δεύτερη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην τρίτη, ενώ μεταξύ των χωρών της Ασίας την κορυφή καταλαμβάνει η Κίνα που βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν, ακόμη, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ρωσία, η Ελβετία, η Ιαπωνία και η Ολλανδία.

Η χώρα μας αφήνει πίσω της χώρες όπως η Αυστραλία και η Κορέα, αλλά και την Ένωση Κεντρικών Τραπεζών, μεταξύ άλλων.

world gold council

Τελικά το δούλεμα πάει σύννεφο από τους εκπροσώπους της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων Θέλει η πουτάνα να κρυφτή αλλά η χαρά δεν την αφήνει  Μόνοι τους  μας λένε στα ίσα ότι μας δουλεύουν από την μια δεν έχουμε λεφτά για κοινωνική πολιτική και από την άλλη φτωχοποιουμε τον άμοιρο Έλληνα για να βάλουμε εύκολα χέρι στο καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη  ¨Όλοι οι δοτοί εδώ είναι για να περάσουν και να παραδώσουν την Ελλάδα στους τυχάρπαστους που έχουν βάλει στο μάτι την Ελλαδίτσα μας και εμείς καθόμαστε και τους προσκυνάμε ακόμη Που είναι αυτοί που αγαπάνε αυτό το μέρος;       Ε Ν Α Σ  Ε Λ Λ Η Ν Α Σ η και φιλέλληνας δεν υπάρχει ;

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Μόνο έτσι θα σωθούμε

Advertisements